Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
40 ÉVES A CANTEMUS
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
40 esztendeje, hogy az akkor még nyíregyházi 4. Számú Általános Iskola falai között, Szabó Dénes fiatal énektanár vezetésével 1975-ben megalakult egy gyermekkórus, mely nem sokkal később a Cantemus nevet vette fel.

Ebből az általános iskolai kötelező penzumként létrehozott harminc-negyven fős kórusból – kitartó és következetes, megalkuvást nem ismerő munkának köszönhetően – ma már egy nemzetközi hírű és rangú, Magyarország Nemzeti Együtteseként számon tartott, több mint kétszáz fős kóruscsalád ünnepelheti születésnapját. Csodák, titkok nincsenek! A módszer, az egyéni rátermettség, a pedagógiai zsenialitás idővel a Cantemus közös akaratává erősödött. A jubileumát ünneplő éneklő közösség budapesti koncertjén olyan kórusművek és zeneszerzők alkotásai szólalnak meg, amelyek az elmúlt 40 év alatt már-már eggyé forrtak a világhírű együttessel. Vezényel: Szabó Soma és a Kossuth-díjas Szabó Dénes, a Nemzet Művésze, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?