Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - MINTHA NEM IS A MI GYEREKÜNK VOLNÁL!
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fröccs interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa Október 3-ai előadásunk témája: Mintha nem is a mi gyerekünk lennél!

Kiszakadhatunk-e abból a sorsból, ami a szüleinknek jutott? Mi történik, ha letérünk a családi vágányról? Hogyan kezeljük az ebből adódó konfliktusokat? Mi van, ha többre visszük, mint ők? Vihetjük-e többre? Mi van, ha az ő szemükben visszalépés a mi pályánk? Baj, ha nem számít a véleményük? És az baj, ha nagyon is számít? Lehet, hogy az egész már sokkal régebben kezdődött? Baj, hogy más vagyok, mint ők? Más vagyok-e egyáltalán? Mit kezdjek a bezzeg testvérrel? Hol vannak a szüleim határai? Hol vannak a gyerekem határai? Hol vannak az elfogadás határai? Improvizáció és beszélgetés szülői elvárásokról, családi mintákról, megfelelni nem tudó és nem akaró gyerekekről és márnemgyerekekről a Momentánnal és F. Várkonyi Zsuzsával.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?