Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOUND EXHIBITION 12:00-24:00
Art Quarter Budapest, CAFe Budapest 2015 - Art Quarter Budapest

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 4DSOUND kétnapos programjával – melyet hangszobrászat, szakmai beszélgetések és zenei előadások színesítenek – megnyitja az International Institute of Spatial Sound kapuját az Art Quarter Budapestben.

A 4DSOUND egy új, ismeretlen hangélményt kínál. A hang végtelen messze vagy intim közel mozog a hallgatóhoz: körülötte, fölötte, alatta, közte vagy rajta keresztül. A közönséget bátorítjuk, hogy sétáljon a hanghasábok körül, érintse meg a hangvonalakat és menjen át a hangból álló falakon.

A program kiterjed a térbeli technótól, a szónikus meditáción át az interaktív hangművészetre; fizikailag összeköti a nézőt az őt körülölelő térrel.

A 4DSOUND olyan művészekkel dolgozik, akik a térbeli hangzás szerepét tárják fel a zenében, művészetben és immerzív technológiában. A két nap során megismerkedhetünk Max Cooper, Murcof, Lázár Gábor, Thomas Vacquie, Marco Donnarumma, Marco Ciciliani, Marcel Wierckx és mások munkáival. Program: 12:00: Kapunyitás
12:00-14:00: Murcof, Max Cooper, Thomas Vacquie, Marco Donnarumma, John Connell & Florence To, Paul Oomen & RPhO, Salvador Breed, Marco Ciciliani munkái hallhatók
14:00: Paul Oomen: Dramaturgy of Spatiality (előadás angol nyelven)
15:00: John Connell: Understanding Sound Through Space (előadás angol nyelven)
16:00: Robert Jan Liethoff: Space Body Intelligence (előadás angol nyelven)
17:00-24:00: Murcof, Max Cooper, Thomas Vacquie, Marco Donnarumma, John Connell & Florence To, Paul Oomen & RPhO, Salvador Breed, Marco Ciciliani munkái hallhatók  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út 48-50. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?