Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOUND EXHIBITION GRAND OPENING 19:00-24:00
Art Quarter Budapest, CAFe Budapest 2015 - Art Quarter Budapest

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A 4DSOUND kétnapos programjával – melyet hangszobrászat, szakmai beszélgetések és zenei előadások színesítenek – megnyitja az International Institute of Spatial Sound kapuját az Art Quarter Budapestben.

A 4DSOUND egy új, ismeretlen hangélményt kínál. A hang végtelen messze vagy intim közel mozog a hallgatóhoz: körülötte, fölötte, alatta, közte vagy rajta keresztül. A közönséget bátorítjuk, hogy sétáljon a hanghasábok körül, érintse meg a hangvonalakat és menjen át a hangból álló falakon. A program kiterjed a térbeli technótól, a szónikus meditáción át az interaktív hangművészetre; fizikailag összeköti a nézőt az őt körülölelő térrel. A 4DSOUND olyan művészekkel dolgozik, akik a térbeli hangzás szerepét tárják fel a zenében, művészetben és immerzív technológiában. A két nap során megismerkedhetünk Max Cooper, Murcof, Lázár Gábor, Thomas Vacquie, Marco Donnarumma, Marco Ciciliani, Marcel Wierckx és mások munkáival. Ajtónyitás 19:00-kor. 19:00: Kapunyitás
20:00: Marco Donnarumma: 0-Infinity [hang- és fényszobor, 2015]
20:30: Lázár Gábor [élő show]
21:30: Max Cooper: Jagged [hangszobor, 2014]
21:40: Marcel Wierckx: WHITE LIGHT BLACK STATIC [élő a/v show]
22:40: Marco Ciciliani: K [hangszobor, 2012]
22:50: Frank Bretschneider [élő show]
23:50: John Connell & Florence To: NOQTURNL [a/v installáció, 2015]
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út 48-50. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?