Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A KISKAKAS GYÉMÁNT FÉLKRAJCÁRJA
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kiskakas és a török szultán legendás küzdelme egyetlen gyémánt félkrajcár miatt. Látványos díszletek, keleties zene és rengeteg humor várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A Szultán szereti a meséket. De azért nem mindegyiket! Egy kíváncsi török lány rá akarja venni a palota tömlöcéből szabadult öregembert, hogy mondja el, milyen históriával bőszítette fel a császárt! Ha ti is hallani akarjátok a mesés kelet tiltott történetét, kérjétek meg az öreget! Ha sikerül szóra bírni,  együtt drukkolhatunk a Kiskakasnak hogy, visszaszerezze a gyémánt fél krajcárját, kinevethetjük a gonosz janicsárokat és talán megbűnhődik a kapzsi uralkodó is! Az előadás időtartalma: 50 perc
  Szereposztás
Török Szultán 
Lőrincz Levente 
Török Szultán 
Szilasi Balázs 
Kiskakas 
Kovács Róbert 
Kiskakas 
Boros Ádám 
Fatime/ Öregasszony 
Kassai Katalin 
Mesélő öreg 
Bordás János 
Mesélő öreg 
Pintér Gábor 
Janicsár 
Heidinger Zoltán 
Janicsár 
Bordás János 
Janicsár 
Pintér Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?