Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A KISKAKAS GYÉMÁNT FÉLKRAJCÁRJA
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kiskakas és a török szultán legendás küzdelme egyetlen gyémánt félkrajcár miatt. Látványos díszletek, keleties zene és rengeteg humor várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A Szultán szereti a meséket. De azért nem mindegyiket! Egy kíváncsi török lány rá akarja venni a palota tömlöcéből szabadult öregembert, hogy mondja el, milyen históriával bőszítette fel a császárt! Ha ti is hallani akarjátok a mesés kelet tiltott történetét, kérjétek meg az öreget! Ha sikerül szóra bírni,  együtt drukkolhatunk a Kiskakasnak hogy, visszaszerezze a gyémánt fél krajcárját, kinevethetjük a gonosz janicsárokat és talán megbűnhődik a kapzsi uralkodó is! Az előadás időtartalma: 50 perc
  Szereposztás
Török Szultán 
Lőrincz Levente 
Török Szultán 
Szilasi Balázs 
Kiskakas 
Kovács Róbert 
Kiskakas 
Boros Ádám 
Fatime/ Öregasszony 
Kassai Katalin 
Mesélő öreg 
Bordás János 
Mesélő öreg 
Pintér Gábor 
Janicsár 
Heidinger Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?