Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DOLÁK-SALY RÓBERT: ÉN VAGYOK A KEDVENC ÁLLATOM - KÖNYVBEMUTATÓ
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Fent nevezett az Állatok Világnapján jelenti be hivatalosan, hogy: „Én vagyok a kedvenc állatom". Ez ugyanis a most megjelenő verseskötetének a címe egyben.

A Madáretető, a Boborján és az Agyatlantisz, avagy az ember tragédia című nagy sikerű kötetek szerzője ezzel a dalkottákat is tartalmazó új művével szeretné megtorolni a kutyák és a macskák sok évtizeden át megtapasztalt felháborító viselkedését, kibírhatatlanul aranyos megnyilvánulásait. Szándéka nem titok: „Remélem, bosszúm célt ér, és az itt közölt verseken, dalokon keresztül sokan még jobban megszeretik a »vau« és a »nyau« hangokat produkáló, négylábú élőlényeket." Dolák-Saly Róbert azt ígéri, hogy sokkal alaposabban mutatja be könyvét, mint ahogyan azt sokan gondolnák: lesz költeményszavalás, dalszerzemény-éneklés, diavetítés, valamint humoros jelenlét-megnyilvánulás is, feltéve, ha a hangulata engedi mindezeket. Az ő jó hangulatát pedig csakis az érdeklődő felnőtt és gyermek közönség minél nagyobb számú jelenléte garantálja, így a bemutató hangulatának felelősségét egyértelműen áthárítja a kedves nagyérdeműre.
A szerző fogadkozott, hogy minden keze alá kerülő könyve aláíródik legjobb tudása szerint.   A könyvről:

Állok, ülök, fekszem, aztán
újra kicsit állok,
én vagyok a kutya, aki
boltok előtt várok.
„Aki ilyeneket tud írni, az nemcsak a kutyákat imádja, de valószínűleg a macskákat is, és teljesen képzett etológus. Az efféle szakember az állatokat természetes környezetükben figyeli meg, és megfigyeléseiről pontos jegyzeteket készít. A fenti jegyzet a legszigorúbb szakmai kritériumoknak is megfelel. Viselkedését illetően a kutya áll, ül, fekszik, és hosszasan várakozik a bolt előtt, ezt minden kynológus tanúsíthatja. Ha belelapoznak a könyvbe, még számos hasonlóan fontos megfigyelésről olvashatnak, persze a macskákról is. :) Gratulálok a Kollégának!" – Csányi Vilmos

Az állati olvasnivaló kottákat is tartalmaz, hogy együtt énekelhessünk kedvenceinkkel, hisz:
A kutya is ember,
Csak beszélni nem mer,
Mer' fél, hogy a gazda
Majd jól leugatja. A házigazda: Barabás Éva
A vendég, aki a grafikus: Igor Lazin
  Stáblista
A költő 
Dolák-Saly Róbert 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!