Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MIKULÁS MANÓI
Turay Ida Színház - Munkácsy Mihály Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
TÖRÖKBÁLINTI GYERMEKSZÍNHÁZ – A MIKULÁS MANÓI

Igazi mikulásváró történet, melyben egy édes kislány szeretett, kedves mesehősökkel álmodik, akik csak neki énekelnek, táncolnak, mókáznak… A varázslatos álom utáni reggelen persze megérkezik a Mikulás, ajándékokkal a puttonyában és szeretettel a szívében… Szereposztás: Fresch Zoltán, Borbély Krisztina, Faggyas Alexandra, Pásztor Máté, Rárósi Anita, Bácsatyai Gergely. A Turay Ida Színház előadása. Az előadásra a Törökbálinti Gyermekszínház 2015-2016-os évad bérletei érvényesek. Belépőjegyek korlátozott számban, 1.300 Ft-os áron vásárolhatóak az MMMH Rendezvényszolgálatán. Szervező és helyszín: MMMH
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?