Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYÁRI KÁROLY SZIMFONIKUS KONCERT - PREMIER ELŐADÁS
Erkel Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
NYÁRI KÁROLY ÜNNEPI SZIMFONIKUS KONCERT

MEGHÍVOTT VENDÉGEK: MALEK ANDREA, SZULÁK ANDREA, NYÁRI ALIZ, NYÁRI EDIT KÖZREMŰKÖDIK: BUDAPESTI PRIMARIUS SZIMFONIKUS ZENEKAR
BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája, immár 10. alkalommal teszi varázslatossá hagyományos koncertjével a decemberünket, ezúttal a megújult, nagy múltú Erkel Színház falai között. A Lyra-díjas művész eddigi legkülönlegesebb ünnepi szimfonikus koncertjére készül a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével. Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja különleges egységet alkot a szimfonikusokkal és a big-band zenekar egyedi hangzásával. A könnyűzenei koncerten az előadó pályájának meghatározó legszebb és legismertebb dalai szólalnak meg, műfaji határokat átlépve. A meghívott sztárvendégekkel szívet melengető duettek hangzanak el egyedülálló feldolgozásban. A rendhagyó esten egy igazán meglepő és soha nem látott családi produkciónak is szem és fültanúja lehet a nagyérdemű  egy elsöprő zenei  élmény keretei között.  Az év legexkluzívabb koncertje, egyedülálló hangzásával és monumentális színpadi látványával méltán várva-várt esemény az igényes zenét kedvelő közönség körében. NYEREMÉNYJÁTÉK!  A jegyvásárlók között a koncerten értékes ékszert fogunk kisorsolni a Royal Diamonds Ékszerház jóvoltából!
Legyen Ön a szerencsés nyertes!
  Stáblista
Előadóművész 
Nyári Károly 
Énekesnő 
Malek Andrea 
Énekesnő 
Szulák Andrea 
Énekesnő 
Nyári Alíz 
Énekesnő 
Nyári Edit 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az Erkel Színháznál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1087, II. János Pál pápa tér 30. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?