Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DZSENTRI PARTY – SOPHIE CAIRO, HEROLD PETI, KOÓS-HUTÁS ÁRON MR. VASOVSKI
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Dzsentri Party – Sophie Cairo, Herold Peti, Koós-Hutás Áron & Mr. Vasovski #DJ #ének #trombita #szaxofon #szexi #fancy #dzsentri, azaz funk house, nu disco, modern dallamos zenék dj-alapra, énekhangra és hangszerekre.

Kis kisasszonyok, fiatalurak, elkártyázott vagyonúak, vagyon nélküli nem kártyázók, mulatni vágyó pesti nép! Némi úri mulatozás, önfeledt, könnyed, hétköznapi bál vár azokra, akik ellátogatnak az egyedi, stílusos, múltidéző és mégis roppant friss gondolkodású Orfeumba. Funky, house, nu disco, modern dallamos zenék dj-alapra, énekhangra és hangszerekre. Koktélok, fröccskínálat, könnyed falatok, drámaian csokoládés édesség szerepelnek az est kínálatában. Izgalmas, minden kötöttségtől mentes szórakozás egy átdolgozott hét után. Figyelem! Az egész estés táncolás nehéz lábérzést okozhat, ezért asztalt foglalni érdemes. Ének: Farkas Zsófi alias Sophie Cairo Szaxofon: Herold Péter Trombita: Koós-Hutás Áron DJ: Mr. Vasovski Kapunyitás 20 órakor Programkezdés 21 órakor Vacsorázási lehetőség 23 óráig Jegyárak: Egységesen: 1.800 Ft Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik! Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy előre megváltott jegyek esetében az adott asztalhoz szóló foglalást a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja után maximum 30 percig tudjuk garantálni. A meghirdetett kezdési időpont előtt jelzett késés esetén, természetesen érkezésig biztosítjuk a lefoglalt helyeket. Az előre nem megváltott jegyeknél az asztalfoglalást kizárólag a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja előtt legalább 30 perccel történő érkezés esetében tudjuk biztosítani. Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező. Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online-felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja. A törvényi szabályozás értelmében, a rendezvényhelyszínre megállapított maximális vendéglétszámon felül érkező személyeket – előre megváltott jegyük ellenére – sem áll módunkban beengedni. Ezért is kérjük a pontos érkezést! Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük! A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?