Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

NÁLUNK,AUSCHWITZBAN - KISLÁNY A POKOLBAN (HOLOKAUSZT-MONODRÁMA)
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kupolaterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nálunk,Auschwitzban - Kislány a pokolban (holokauszt-monodráma)

Kislány a pokolban (holokauszt-monodráma)
Írta: Sárdi Mária
Kislány: Dombrádi Alina
Dramaturg-rendező: Kriszt László

Ismertető:
"Kora délután volt, amikor megérkeztünk. A láger kapujában akkor zenekar játszott, csupa csíkos ruhás nő. Gyerekfejjel úgy gondoltam, ahol zenével fogadnak, az nem is lehet olyan rossz. Rosszul gondoltam."
Második világháború, Magyarország, Budapest. A zsidókat gettóba zárják vagy Németországba hurcolják. Egy 15 éves kislány, aki megjárja a poklot Bergen-belsenben. Tizenötezer gyermek közül alig százan élték túl. Sárdi Mária egy volt közülük. SZÜNET Nálunk, Auschwitzban (holokauszt-monodráma)
Író: Tadeusz Borowski
Közreműködik: Vég András
Dramaturg-rendező: Kriszt László

Ismertető:
"Tizenegy-néhányunkat választottak ki egész Birkenauból, és amolyan majdnem orvost képeznek belőlünk. Roppant fennkölt küldetésünk van. Felebarátainkat fogjuk gyógyítani, akiket mostoha sorsuk nyavalyával sújtott, meg apátiával, vagy csak elment a kedvük az élettől." Második világháború, Auschwitz.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?