Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VAK-TÖLTÉNYEK - SULYOK PÉTER ESTJE
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Sulyok Péter célja a tabuk, a gátlások, társadalmi előítéletek megostromlása, a korlátok és akadályok tűz alá vétele – szigorúan “vak” töltényekkel.

“Botorkálni hívom a közönséget az utcák, aluljárók, sikátorok árnyékába. Ismerkedjünk meg az egészségügy árnyoldalaival, bolyongjunk együtt az információk és félinformációk homályában. Pletykáljuk ki a minket kipletykálókat. Tekintsünk “fekete szemüveggel” a családra és barátainkra, és végül nyitott szemmel vizsgáljuk meg színes anyanyelvünket. Az est folyamán az életemről mesélek, mindazon nehézségekről, melyet mi emberek állítunk magunk elé. Nem kívánok missziót hirdetni, nem szeretnék szemléletet formálni. Nem állok magamon kívül más szolgálatában, nem “nemesebb” célok vezérelnek, egyszerűen csak szeretnék ötven vidám percet szerezni a közönségemnek. Ha igazán meg szeretnél ismerni, ne higgy a kósza híreknek, gyere el, hallgass a saját szemedre.”

További információ:
Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
+36 1 342 71 63 info@bethlenszinhaz.hu
www.bethlenszinhaz.hu
www.standupbrigad.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?