Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IKF - IFJÚ KOREOGRÁFUSOK FÓRUMA - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ - SZAMOSI JUDIT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2013-ban indult tehetséggondozó- és kutatóprogram, melynek elsődleges célja a koreográfusi utánpótlás lehetőségeinek javítása, a fiatal koreográfusok helyzetbehozása.

Az IKF nyílt pályázatán fiatal koreográfusok kapnak lehetőséget az alkotásra. A nyertesek egy hétig dolgozhatnak a KET táncosaival, a hét végén pedig nyilvános bemutatót, demonstrációt tartanak színházi körülmények között. Ez alkalommal Szamosi Judit munkáját mutatják be a KET táncművészei. Szamosi Judit 2012 óta rezidens, majd tag az L1 Egyesületnél. 2013-ban végzett a Magyar Táncművészeti Főiskolán, egy ösztöndíjnak köszönhetően részt vett a Ponderosa Tanzland gyakornoki programjában. Mi ketten vagyunk című alkotása a 2014-es SzólóDuó Fesztivál közönségdíjasa volt. “Azt tapasztalom, hogy a mozgás bennünk, emberekben ösztönösen él. Nem tudunk nem mozogni. Nem mi járjuk a táncot, hanem a tánc jár minket… Sokszor mindez anélkül történik, hogy ennek tudatában lennénk. Az én értelmezésemben ez a bennünk élő mozgás maga a testbeszéd, mely nem tesz különbséget köztünk: nemtől, kultúrától, szociális háttértől, vallástól függetlenül mindnyájunkat átmozgat nap mint nap. Szeretném jobban megérteni, mi köt össze minket emberi lényeket ezen a non-verbális szinten. A testbeszéd világának mélyebb megismerése, kutatása által szeretném megtalálni a mozdulatok mögötti fő motivációt. Lenyűgözőnek és inspirálónak találom, hogy ez a tánc akár tudunk róla, akár nem bennünk él.” (Szamosi Judit) Előadók: Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Jakab Zsanett, Wéninger Dalma, Ivanov Gábor, Kovács Péter, Mádi László, Szabó András
Fény: Fogarasi Zoltán
Konzultáns: Kun Attila
Koreográfia: Szamosi Judit További információ:
Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
+36 1 342 71 63 info@bethlenszinhaz.hu
www.bethlenszinhaz.hu
www.cedt.hu  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?