Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FREI TAMÁS ELŐADÁSA- AZ A FONTOS, HOGY ÉRDEKES LEGYEN AZ ÉLETEM
Villányi úti Konferencia Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 20 értékelés alapján
  Leírás
Frei Tamás 13 éven át készítette Magyarország egyik legsikeresebb riportfilm sorozatát, a Frei Dossziét. A sokszor nézettségi rekordokat döntő műsor több mint 100 országba kalauzolta el nézők millióit.

Hollywoodi sztárok otthonába éppúgy, mint afrikai polgárháborúkba, vagy éppen borneói fejvadász törzsekhez és a Mahardzsa palotájába. Egzotikum, kaland, izgalom -ez jellemezi Frei Tamás riporteri munkáját, melyért pályafutása során számtalan díjat kapott.
A Magyar Sajtópáholy tagja lett, megválasztották az Év Televíziós Riporteréül, kitüntették Opus díjjal és műsorait számtalan országban mutatták be. Az elmúlt években egyre többet foglalkozott szenvedélyével, a kávéval. Az általa alapított Frei Kávézó már 11 városban található Magyarországon, valamint Kassán, Csíkszeredán,
Dublinba. Az elmúlt években megjelent könyvei a Megmentő, a Bankár és a 2015.
vezették az eladási listákat. Idén jelenik meg a különösen izgalmas és "aktuális regénye amelynek továbbra is André a főszereplője.
Frei Tamás életét, ahogy ő fogalmazza, a Florida- Nizza- Budapest háromszög határozza meg.

Jegyinfo: 20/ 350 73 56 borbath.andras@ibs-oc.hu Csatlakozz a facebook-on is az eseményhez, ahol fontos információkat olvashatsz a rendezvénnyel kapcsolatban: https://www.facebook.com/events/1629245094031718/
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?