Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KB35 INÁRCS: ENGEDJKI!
MU Színház - Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 512 értékelés alapján
  Leírás
Kárpáti Péter Szörprájzparti című drámája nyomán

Szóval van ez a dolog a döntéshozatal körül… Ez érdekelt minket igazán. A választás kényszere… Ami egész egyszerűen behálózza az életünket. Sőt, egyesek szerint ez tesz minket emberré… Mármint annak felismerése, hogy két előttünk heverő dolog nem egyforma, és az egyikre nagyobb szükségünk van, mint a másikra. Mert tegyük fel, hogy csak egyszer élünk, és ez olyan helyzet, hogy: vagy egyik, vagy másik. Tegyük fel, hogy nem tárgyiasult dolgok, hanem számunkra fontos személyek között kell választanunk. És képzeljük el mindehhez, hogy jelen történetünk hőse akut döntésképtelenségben szenved, ráadásul valahogy az elmúlás gondolata is az átlagnál jobban foglalkoztatja… És ha már ilyen pazar a fantáziánk, akkor most próbáljuk meg elképzelni azt is, hogy ez a téma nem egy száraz, nagy megfejtésekkel teletűzdelt, filozofikus tanmese, hanem szórakoztató és elgondolkoztató előadásként tárul elénk. Egy olyan világban, ahol a szépirodalmi olvasmányélmények - mint mondjuk a Peer Gynt - álomképekben elevenednek meg. A szmokingos medvesajt figura élet és halál ura. Ahol a magasabb szférák olyan aktívak a földön, mint hajdan az Olümposzi istenek. És ahol olykor nézőként vagyunk jelen, olykor meglepetéspartin lapítunk a sötétben, az ünnepeltre várva… Na és akkor ki enged ki kit? Egyáltalán honnan és miért? Sör mellett utána szívesen beszélgetünk róla. Soproni vagy Borsodi? A KB35 társulat közösségi színházként működik. Tagjai között található igazgatásszervező, makrogazdasági elemző, drámapedagógus, képanimátor, idegenvezető, középiskolai tanár, pszichológia szakos hallgató, pénzügyi és személyzeti ügyintéző önkormányzatnál, végrehajtási ügyintéző a NAV-nál, bírósági fogalmazó, csecsemő- és kisgyermekgondozó. Vannak, akik már óvodába is együtt jártak és vannak, akik soha nem laktak ugyanazon a településen. Vidékiek és városiak. Központjuk Inárcs: kb. 35 km-re Budapesttől. A színházat közösségi térnek tekintik, ahol előny a nézőpontok sokasága, az alkotást pedig szabadnak: függetlennek és mindenki számára nyitottnak. A szűk társulat 21 játszóval, köztük három rendezővel és egy meghívott rendezővel alkot a 2015/16-os évadban. A színházi előadások – idén ez négy premiert jelent – mellett vitaszínházi, közösségi színházi és színházi-nevelési tevékenységgel töltik ki a maguk és közönségük szabadidejét.

Fiú: Talapka Gergő
Lány1: Bálint Petra
Lány2: Bálint Anett
Aldi Lány: Boda Anna
Medve: Bozsoky Roland
Nyúl: Boda Tibor
Róka: Jobbágy Kata
Angyallány1: Fodor Katalin
Angyallány2: Barta Gyöngyi
Angyallány3: Lajkó Nóra
(fény és hang:)
Ördögfióka1: Ordasi Gábor
Ördögfióka2: Presenszki Gábor

Rendező: Boda Tibor
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!