Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CYPRESS STRING QUARTET
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Cypress Quartet budapesti bemutatkozó koncertje egy közép-európai körút első állomása, amely során Prágában és Bécsben is fellépnek Beethoven kései kvartettjeivel.

A majd húsz éve alakult Cypress Quartet tagjai több mint ezer koncertet adtak négy kontinensen. Tizenöt CD-t készítettek, amelyeket a Gramophone magazin „újszerű művészi látásmódjukért”, a New York Times pedig „gyöngéd, mélyen kifejező előadásmód” miatt magasztalt.  Vigadóbeli koncertjük érdekességét fokozza a Díszterem különleges berendezése. A második világháború óta először nyílik lehetőség arra, hogy a színpadot a Díszterem Duna felőli oldalán helyezzük el, közelebb hozva ezzel a közönség tagjait a színpad történéseihez. Az új akusztikai élménnyel és a kamarazene intimitásával fűszerezett kvartett koncert biztosan felejthetetlen élményt nyújt majd a vájtfülűeknek éppúgy, mint azoknak, akik még csak ismerkednek a műfajjal. Műsor:                                                 Ludwig van Beethoven (1770–1827)     String Quartet # 1 in F major, op. 18, no. 1 (1799)     String Quartet # 16 in F major, op. 135 (1826) szünet     String Quartet #7 in F major, op. 59, no. 1 (1806) A kvartett tagjai: Cecily Ward (hegedű) Tom Stone (hegedű) Ethan Filner (brácsa) Jennifer Kloetzel (cselló)  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?