Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÉRFIAK, NŐK, FELLINI/KÖZHELY
Gárdonyi Géza Színház - Stúdiószínpad_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 79 értékelés alapján
  Leírás
FÉRFIAK,NŐK,FELLINI - Miskolci Balett KÖZHELY - Tünet Együttes

FÉRFIAK, NŐK, FELLINI - Miskolci Balett balett IDŐTARTAM: 120 PERC A Miskolci Balett márciusi bemutatója igazi kuriózumnak számít! A korszakalkotó olasz filmrendezőnek, Federico Fellininek emléket állító táncelőadás keretében a Balett táncosai a férfi és női kapcsolatok rejtelmeibe kalauzolnak bennünket. Hogyan kerülnek egymás mellé emberek? Milyen hatalom hatására maradnak együtt, és miért távolodnak el egymástól? A szorongás, a bizalmatlanság és a félelem milyen kapcsolatokat szül? És honnan származik az a mágikus valami, amit szerelemnek nevezünk? A bemutató különlegessége, hogy két különböző koreográfiából áll, melyek közül az egyik Kozma Attila, a Miskolci Balett művészeti vezetője, a másik Stayce Camparo, Németországban dolgozó amerikai koreográfus munkája. TÁNCOLJÁK: Kocsis Andrea, Mohai Cintia, Catherine Moore, Szeles Viktória, Szűcs Boglárka, Tokai Rita, Fűzi Attila, Lukács Ádám, Maurer Milán, Muresan Aurel, Papp Bálint, Szabó Levente, Széphalmi Pál Az első rész koreográfusa: Kozma Attila A második rész koreográfusa: Stayce Camparo Díszlet-jelmeztervező: Zeke Edit Koreográfus asszisztens: Fűzi Attila Ügyelő: Együd Tünde Közhely
élet-disco A Tünet Együttes és a Trafó Kortárs Művészetek Háza koprodukciója

Sodró színpadi mix találkozásokról, rigolyákról, előítéletekről. Arról, hogy nem vagyunk olyan különlegesek, mint hisszük, és ez nem baj.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Egri Gárdonyi Géza Színházban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
3300, Hatvani kapu tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?