Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A CSÁSZÁR ÚJ RUHÁJA
Karinthy Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 3909 értékelés alapján
  Leírás
A Gergely Theáter és a Bálint Ágnes Kulturális Központ bemutatja Andersen: A Császár új ruhája című meséjét Mesejáték 6-10 éveseknek

Szeretettel ajánlom figyelmébe a Gergely Theáter legújabb gyermek és családi előadását. Andersen egyik klasszikus művének nyomán 50-60 perces interaktív játékot mutatunk be. Az előadásban Gergely Róbert (Emerton díjas énekes, hangbejátszásban hallható)Pelsőczy László, az István király főszereplője- Miniszter, Boros Ádám- császár, Királyfi- Lénárt László, Rozalinda- Némedi Varga Tímea vesznek részt. A mai világunk gyakran mutat hamis képet, amelyben az ember könnyen elhiheti, hogy a külsőségek nagyon fontosak. A császár új ruhája egy hiú császár, császárkisasszony, egy nagyra, hatalomra vágyó miniszter és egy tiszta szívű és eszű magyar fiú történetét mutatja be. A mi átdolgozásunkban a császárkisasszony kérője Bonifác magyar fiú. Ebben a formában Magyarországról, hazánkról is tartalmaz pár információt a gyerekeknek. A történetben erős karakterábrázolással mutatjuk, tesszük egyértelművé, hogy mi a helyes és mi a nevetséges viselkedés. A császár nem szívesen viseli a hivatalával járó nehézségeket. Legszívesebben elmenekül feladatai elől. Ruháihoz megy, folyton újabbnál újabb kollekciókat tervez. Feladata azonban, hogy férjhez adja egyetlen lányát Rozalindát, akinek eddig egyetlen kérő sem felelt meg. Összekuszálja a szálakat a hatalomra vágyó Miniszter, a császár fő tanácsadója, aki maga szeretne a császári trónra lépni. Célja, hogy ügyeskedéseivel hatalomra jusson. Ám Bonifác megleckézteti a Császárt, Rozalindát és a Minisztert is. A mese során felnyitja szemünket, hogy mi a különbség a hamis és a talmi között és bizony az is kiderül, hogy nem a ruha teszi asz embert.
  Szereposztás
Miniszter 
Pelsőczy László 
Rozalinda 
Némedi Varga Tímea 
Bonifác 
Lénárt László 
  Stáblista
Rendező 
Némedi Varga Tímea 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1115 Budapest, Bartók Béla út 130. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!