Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BŐRÖND MESE
Karinthy Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 3895 értékelés alapján
  Leírás
A Gergely Theáter bemutatja: Duda Gábor, Szolnoki Péter, Gergely Róbert Bőröndmese

Mese musical 5-10 éveseknek ...arról, hogy miért jó iskolába járni Bőrönd mese címen a nézők egy 10 éves kislány kalandjait ismerhetik meg egy csodabőrönddel és egy igazi cirkuszi kiskutyával. Bogi a kislány, nem szeret iskolába járni és tanulni. Inkább csavarogna, legszívesebben csak utazgatna és bejárná az egész világot. A Bőrönd viszont már nem szeret utazni, világot látni... Inkább iskolába járna, mert az biztosan izgalmasabb és érdekesebb. Ezt a problémát egy cirkuszi kutyus oldja meg. A dalok a tehetségről, szorgalomról, az igaz barátságról hamisítatlan BON-BON-os hangzásban szólalnak meg, hiszen a zeneszerző Szolnoki Péter. Ez a produkció egy tudást, tanulást népszerűsítő mai modern mesemusical. Célunk erősíteni a mese és a színház eszközeivel, hogy a tudás mindig érték. Kiváló zene, fülbemászó dalok, táncok, hang és fényjátékok valamint egy igazi kiskutya teszik teljessé az előadást. Szereplők: Czégé Dóra, Pál Tamás, Presits Tamás Koreográfus: Kiss Izabella Felvételről közreműködtek: György-Rózsa Sándor, Harsányi Gábor, Szolnoki Péter    
  Stáblista
Írta és rendezte 
Gergely Róbert 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1115 Budapest, Bartók Béla út 130. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!