Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OIDIPUSZ-KARANTÉN
Budapest Bábszínház - Ország Lili Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 609 értékelés alapján
  Leírás
Oidipusz-karantén 14+ Játszó-tér Az előadás időtartama: 60 perc

„A mindent látó idő törvényt tart a sötét szerelmeken…átok szült…velem jött a fájdalom… Nyomodban a mindent látó idő. Nem rettegek arcodtól… rajtam nincs erőd.” Három testvér apjuk halálos ágyánál találkozik. Vitáikból és reflexióiból bomlik ki a család múltja, valamint az is, hogy mit akarnak kezdeni a jövővel. Így a kortárs jelen szempontjából jelenítődik meg Oidipusz klasszikus története, olyan kérdések és felvetések formájában, amelyeket a jelen generáció tesz fel őseik múltjára és saját jövőjükre vonatkoztatva. A különböző színházi formanyelvek konfrontációjából nőnek ki azok az örök kérdések, melyekre az emberiség új és új aspektusokból keresi a választ. Ki vagyok? Honnan jöttem? Mit jelent a létezésem? Van-e a sorsom? Nyomunkban a mindent látó idő… A Budapest Bábszínház, a Természetes Vészek Kollektíva és a Trafó - Kortárs Művészetek Háza közös előadása. Fotó: Éder Vera
  Stáblista
Játssza 
Ács Norbert 
Játssza 
Hannus Zoltán 
Játssza 
Melis László 
Játssza 
Spiegl Anna 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!