Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MINECINEMA
Lurdy Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Február 13-án szombaton MineCinema 2.0 a Lurdy moziban! A tavalyi nagy sikerű teltházas rendezvény folytatásaként Magyarország legismertebb Minecraft videósai ismét összeálltak és egy újabb izgalmas filmet készítettek el nektek. A vetítés mellett természetesen most is találkozhatsz az alkotókkal személyesen és aláírást, közös fotót kérhetsz.

Február 13-án szombaton MineCinema 2.0 a Lurdy moziban! A tavalyi nagy sikerű teltházas rendezvény folytatásaként Magyarország legismertebb Minecraft videósai ismét összeálltak és egy újabb izgalmas filmet készítettek el nektek. A vetítés mellett természetesen most is találkozhatsz az alkotókkal személyesen és aláírást, közös fotót kérhetsz.   A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét két vetítés lesz, az első 13:00-kor, míg a második 15:30-kor. A vetítések előtt 15 perccel kerülnek beengedésre a nézők (kivéve a VIP, erről lentebb olvashatsz).   Két típusú jegyből választhatsz:   - Normál Belépőjegy - 1590 Ft - Tartalma: belépőjegy az 1 órás mozifilmre, vetítés után találkozó lehetőség a videósakkal   - VIP Belépőjegy - 4 990 Ft - Tartalma: - belépőjegy az 1 órás mozifilmre - ajándék MineCinema bögre - ajándék MineCinema nyakpánt - névre szóló nyakpass - ajándék MineCinema filmplakát aláíró résszel - vetítés után találkozó lehetőség a videósakkal - belépés a VIP terembe, ahol személyes kérdezz - felelek-en vehetsz részt   A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók, így igyekezz, nehogy előtted bejusson valaki!
http://www.jegy.hu/jegyirodak

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a minecinemamine@gmail.com email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket 9-17 óra között a +36-20-210-9929 telefonszámon!  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1097, Könyves Kálmán krt. 12-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?