Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOT JAZZ BAND: CINI, CINI, CINCOG...
Tárogató (IBS) Színpad - IBS OC Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Magyarország legismertebb jazz-nagykövete 20-as, 30-as évek magyar könnyűzenei stílusában tálalt gyerekdalokat mutat be következő lemezén, és a BonBon Matiné színpadán is!

A Kossuth-díjas Hot Jazz Band talán nem is szorul bemutatásra, hiszen díjak és elismerések sora kíséri útjukat 1985 óta. Megannyi előadáson és koncerten bizonyították már kivételes érzéküket a 20-as, 30-as, 40-es évek zenéi iránt, aminek köszönhetően a felkérésék továbbra sem ritkulnak – sem itthon, sem külföldön. A harmincadik jubileumát ünneplő zenekar a saját stílusán belül szinte már mindent lemezre rögzített, amit érdemes volt felvenni, de úgy gondolták a gyerekeket is beavatják ebbe a csodálatos műfajba. Bényei Tamás és csapata ugyanazzal a profizmussal és kifinomult játékossággal nyúlt ehhez az alapanyaghoz is, mint az eddigi lemezek dalaihoz, így egy igazán színvonalas és egyedi produkciót hoztak össze, amit Lukácsházi Győző hozzáértő konferálásával és műsorvezetésével ebben az évadban a BonBon Matiné látogatói is élvezhetnek. A HOT JAZZ BAND TAGJAI: Bényei Tamás – trombita, bendzsó, ének
Bera Zsolt – harsona, (ének)
Fodor László – klarinét, altszaxofon, (ének)
Szabó Lóránt – gitár, (bendzsó)
Juhász Zoltán – bőgő
Galbács István – dob, (mosódeszka)  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?