Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FELE KIRÁLYSÁG: ESTI MESE
Tárogató (IBS) Színpad - IBS OC Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Fele Királyság négy elképesztően tehetséges, Zeneakadémiát végzett klasszikus zenészből áll.

Együttesük azonban nem klasszikus zenei darabokat játszik, hanem híres, mindannyiunk által ismert mesék főcímdalait, nem is akárhogy! Egy-egy közismert dallamot leginkább arra használnak, hogy megmutassák, mennyire másképp hat egy-egy téma a zenei stílustól függően. Ráadásul az országban egyedülálló módon használnak elektromos csellót, hegedűt, dobot, így műsoruk során meg tudják mutatni, hogy az eredeti hangzásukhoz képest, miben mások a klasszikus hangszerek ezen elektromos testvérei. A Fele Királyság minden tagja az improvizáció mestere, igazi virtuózok, akik interaktív műsorukban megmutatják, milyen elemekből is áll össze egy zenemű, hogyan felelgetnek egymásnak a hangszerek, illetve hogy milyen is az, amikor két mesefőcímdal egyszerre hangzik el. A zenekar tagjai: Alpár Balázs – billentyű, zeneszerzés; Farkas Izsák – hegedű; Szula Miklós – basszusgitár; Weisz Nándor – dobok. Olyan sikeres nagy- és kamarazenekarok tagjai, mint a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Nemzeti Filharmonikusok és a Fugato Orchestra.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?