Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAMARAMUSIC (H/F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mózes Tamara műsorával olyan egyedi előadást nyújt, ami ötvözi a jazz, a sanzonok és a komponált zene világát, amiben végig nagy teret kap az improvizáció és a zenészek szabadon élhetnek az együtt-játék lehetőségeivel.

A zongorista-énekesnő 2007-ben diplomázott a budapesti Zeneakadémia zongoraszakán, majd 2009-től 2012-ig a párizsi Conservatoire National de Région jazzének- és improvizáció szakán folytatta tanulmányait. 2011-ben Francia Állami Ösztöndíjat kapott, 2012 tavaszán pedig három hetes szólóturnéra utazott az Egyesült Államokba. Több nemzetközi verseny díjazottja, koncertek, fesztiválok rendszeres fellépője. Tamara francia zenésztársai a a párizsi jazz-szcéna elismert fiatal előadói. A Tamaramusic magyar-francia zenekarnak 2014-ben jelent meg Album Of The Ear című lemeze, melyet Párizsban rögzítettek, és amin Ujházi János francia, angol és olasz szövegekre írt zenéjét dolgozta át a zongorista-énekesnő. Közreműködik: Mózes Tamara - ének, zongora
Florent Souchet - gitár
Anders Ulrich - nagybőgő
Simon Bernier - dob "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?