Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ! - SAEDI (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Iránban született, angolul anyanyelvi szinten beszélő bécsi énekesnő, Tania Saedi számos zenei projekt résztvevője volt már, a magyar közönség a Budapest Bár idei nyári koncertjeinek sugárzó személyiségű fellépőjeként több ízben is meggyőződhetett kimagasló tehetségéről.

Saedi az a ritka egyéniség, aki nem „csupán” rendkívül tehetséges, hanem tökéletesen biztos érzékkel tudja használni is azt. Briliáns hangja soha nem tolakodó, mindig pontosan érzi helyét az adott zenei közegben, legyen az mások projektje, vagy első önálló albumán, az egyszerre intim és kitárulkozó Exhale (Kilégzés) címmel idén májusban megjelent lemezén szereplő saját dalai. Az anyag elkészítésében Markus Kienzl, a Sofa Surfers vezetője csatlakozott hozzá, s az album tizenegy dalának mindegyike hosszas érlelődési folyamat során kapta meg végleges formáját zeneileg és lírájában egyaránt. A rendkívül személyes anyag a szerző érzelmeinek tolmácsolásához a legkülönfélébb zenei stílusok elemeit használja, s Saeidi hangja egyaránt képes visszafogott és tűnődő lenni, vagy éppen megdöbbentő erővel megszólalni, ha mondanivalója azt igényli. Saedi az Opus Jazz Clubban az Exhale anyagát mutatja be.  Közreműködik: Tania Saedi - zongora, ének  "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?