Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSETEPATÉ - IMPRÓ HÁBORÚ (F.A.R.M. 11)
RS9 Színház - RS9+ "Vallai kert"

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csetepaté – az impró háború improvizációs színházi előadás egy részben

Adott két csapat. Fegyverük az improvizáció. Nem tudják mi vár rájuk, nem sejtik mire számíthatnak, fogalmuk sincs mi lesz a következő feladatuk. Csak egy dolog lebeg a szemük előtt: elnyerni a nézők kegyeit és legyőzni a másik csapatot. Sorsuk a moderátor és a közönség kezében van… A „Csetepaté” a F.A.R.M. 11  impróháborúja, ahol két csapat küzd meg egymással a végső győzelemért. Kiélezett, pattanásig feszült helyzetek, ahol minden másodpercnek nagy jelentősége van és a legkisebb elszalasztott pillanat is megbosszulhatja magát. Nincsenek előre kiosztott feladatok, begyakorolt jelenetek és karakterek. Minden ott és akkor dől el!  Az improvizáló csapatoknak a semmiből kell jelenteket, történeteket a néző elé varázsolniuk és őket elvarázsolniuk.

Rövid, pörgős, improvizációs játékok sora, amelyből csak az egyik fél kerülhet ki győztesen. A csapatok játszanak, a néző dönt és pontoz. Rögtönzés a végsőkig. F.A.R.M. 11 – Színház.Itt és most. Időtartam: ~90 perc További információ Weboldal: http://farmimpro.hu/ Facebook: https://www.facebook.com/farmimpro Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCx-XuyPrwo0pgGaNC6y75VA
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az RS9 Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?