Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TRIVIA - KÓRUSCIRKUSZ -AZ Á LA CARTE KAMARAKÓRUS KONCERTJE
Várkert Bazár - Várkert Bazár - Multifunkciós rendezvényterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
TRIVIA - kóruscirkusz Az Á la cARTe kamarakórus előadása

A jövő zenei együttese – legyen az kórus vagy zenekar – valószínűleg egyfajta művész család lesz, melynek tagjai egységes zeneszeretetüket adják át a közönségüknek. Az Á la c’ARTe 17 énekese nem kórus, hanem társulat, ezúttal cirkuszi társulat. Artisták, bohócok, idomárok, zsonglőrök, akik hol jobban, hol kevésbé sikerült mutatványokban fednek fel magukból valamit. A 17 tagú Á la c’ARTe kamarakórus egy kreatív, professzionális zenei együttes. Tagjai fiatal hivatásos énekesek, akik magas szintű elméleti képzésben vettek részt és gyakorlott hangszerjátékosok. A klasszikus kórusirodalom remekművein túl nem ritkán zenekari műveket, könnyűzenét, filmzenét is műsorukra tűznek. A TRIVIA zenei vonala eklektikus, ám összefüggő. Nem komoly vagy könnyű, hanem a tagok számára értékes zenék színes válogatása, melyben a közönség is talál a maga kedvére valót Alkotó:
Philipp György
Látvány-installáció:
Árvai György
Közreműködik:
Bartek Zsolt - klarinét  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1013, Ybl Miklós tér 2-6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?