Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZENT GELLÉRT FESZTIVÁL ZÁRÓKONCERTJE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nyolcadik alkalommal rendezi meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye a több napos Szent Gellért Fesztivált alapítója tiszteletére, a vértanú püspök ünnepéhez kapcsolódóan.

Az állandó művészek és vendégszólisták révén nemzetközi együttműködésben szólalnak meg klasszikus és kortárs szerzők közkedvelt és kevésbé ismert remekművei egyaránt. Minden évben fellépési lehetőség nyílik fiatal tehetségek számára. Idén először a záró hangversenyt a Pesti Vigadóban rendezik meg, melynek során Mozart és Beethoven muzsikája csendül fel.                 Műsor: Ludwig van Beethoven: F-dúr románc hegedűre és zenekarra (Op. 50) VIII. szimfónia (F-dúr, Op. 93) Szünet G-dúr románc hegedűre és zenekarra Op. 40 VII. Szimfónia (A-dúr, Op. 92)  Közreműködik: Szent Gellért Akadémia Zenekara Banda Ádám (hegedű) Karmester: Robert Christian Bachmann, Yoon Kuk Lee A program a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósult meg
  Stáblista
Hegedűművész 
Banda Ádám 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?