Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LEMEZBEMUTATÓ KONCERT - DUBROVAY LÁSZLÓ ÖSSZES ZONGORAMŰVE - ZONGORÁZIK : BALÁZS JÁNOS
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Dubrovay Lászlónak, a Nemzet Művészének, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagjának zongoraművei csendülnek fel Balázs János előadásában a Sinkovits Imre Kamaraszínpadon.

Dubrovay László - zeneszerző, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ny. egyetemi tanára.  „Pályám során a kezdetektől fogva azon munkálkodtam, hogy elődeim nyomdokain haladva Liszt, Bartók, Kodály útját követve zenémben egyesítsem a magyar hagyományokból származó zenei elemeket a legújabb zeneszerzési technikákkal, hangkutatási eredményekkel, és a hangszerek új játéktechnikai lehetőségeivel. Így próbáltam egy egyéni hangzású új zenei nyelvet létrehozni. Műveim jelentős részét rádiófelvételen rögzítették, emellett 12 szerzői-és 39 különböző CD-n jelentek meg kompozícióim a Hungaroton és külföldi kiadók gondozásában.” Balázs János fiatalos lendülete kiemelkedő technikai kvalitással és mély zenei megértéssel párosul. Művészi ösztönei biztonsággal vezetik a profizmus legmagasabb fokára. Egyéni zenei látásmód jellemzi előadásait, mely során hangot mer és tud adni saját elképzeléseinek. Hitvallása, hogy a zene csakis a lélek legmélyebb és legőszintébb érzelmeiből születhet meg. A zene iránti igényessége és alázata garantálja a hallgatóság számára a legmagasabb művészi értéket. Koncertjeit hangos siker övezi. A hallgató nem csupán pillanatnyi élmény részese lesz, maradandó értéket vihet magával. Azon kevés művészek egyike, aki őrzi még a rég nagy elődök improvizatív készséget. Bármilyen dallamra és témára képes helyben rögtönözni melyben a másodperc tört része alatt alakulnak ki érzések, zenei gondolatok. 10 éves versenypályafutása alatt Amerika, Ázsia és Európa számos nagy nemzetközi versenyein diadalmaskodott és a világ legnagyobb koncerttermeiben aratott hangos sikert, valamint több díjat is kiérdemelt, mint a Liszt Ferenc-díj, a Junior Príma-díj, vagy az ECHO Rising Star-díj.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?