Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DUMAKABARÉ
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Végy tapasztalt kabarészínészeket és néhány fiatal stand-up comedy előadót, majd fűszerezd őket klasszikus és modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, csipetnyi stand-uppal és jó adag zenés paródiával. Majd adj hozzá egy vicces műsorvezetőt és máris kész a Vidám Színpad és a Stand Up Brigád új estje, a DUMAKABARÉ!

Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. A Dumakabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről-kézre jár.

Figyelem! A Dumakabaré minden korosztály számára remek szórakozásit biztosít. A műsor súlyosan károsíthatja rekeszizmokat és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat. A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják! Szereposztás: Beleznay Endre, Ihos József, Maksa Zoltán, Varga ferenc József, Straub Péter, Sulyok Péter, Fülöp Viktor, Szente Veres Adrienn, Köllő Babett, Némedi Varga Tímea.
  Stáblista
Műsorvezető 
Beleznay Endre 
Egyéb 
Aradi Tibor 
Egyéb 
Erdei Sándor 
Egyéb 
Gombos Szabolcs 
Egyéb 
Gombos Tibor 
Egyéb 
Harsányi Gábor 
Egyéb 
Herczeg Flóra 
Egyéb 
Maksa Zoltán 
Egyéb 
Polgár Péter 
Egyéb 
Straub Dezső 
Egyéb 
Straub Péter 
Egyéb 
Varga Ferenc József 
Egyéb 
Várkonyi András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?