Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LISZT FERENC KAMARAZENEKAR, HOMMAGE A BARTÓK
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bartók Béla halálának 70.évfordulója alkalmából. A Liszt Ferenc Kamarazenekar sorozatának első koncertjén Bartók Béla halálának 70. évfordulója alkalmából olyan darabokat játszik mint a különleges Divertimento vonószenekarra, Duók és a Román népi táncok.

A Liszt Ferenc Kamarazenekar több éve szervez sorozatot a Budapest Music Centerben, melynek akusztikája ideális a kamarazenekarok számára. A 2015/6 évadban négy koncerten hallhatják az 1963-ban alapított világhírű együttest változatos műsorral, Bartók Béla és Farkas Ferenc darabjainak jegyében. A sorozat első koncertjén Bartók Bélára emlékezik a zenekar, aki 70 éve hunyt el 1945. szeptember 26-án. Divertimento vonószenekarra c. művét a világ számos országában nagy sikerrel előadta már az együttes, a Budapest Music Center közönsége első alkalommal hallhatja a zenekartól. A népszerű Duókat és a Román népi táncokat is eljátssza a Liszt Ferenc Kamarazenekar, mely darabok az utóbbi években elsősorban a külföldi turnéikon hallhatóak. Bartók Béla: Duók Dohnányi Ernő: Szerenád, Op.10 ***** Bartók Béla: Divertimento vonószenekarra Bartók Béla: Román népi táncok Művészeti vezető: Rolla János A Farkas Ferenc-lemez megvásárolható a koncert előtt a helyszínen. A szólista-és műsorváltozás jogát fenntartjuk! További információ: http://www.lfkz.hu/hu/koncertek/sorozatok/2015-09-23-kortars-sorozat-i--170/
  Stáblista
Művészeti vezető 
Rolla János 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?