Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HEGEDŰS A HÁZTETŐN
Budapest Kongresszusi Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 116 értékelés alapján
  Leírás
Hegedűs a háztetőn - musical (élőben közreműködik a Budapest Klezmer Band)

Utoljára Budapesten a Budapest Klezmer Band közreműködésével!   Chagall, a világhírű festőművész álmodta meg a szakállas hegedűs figuráját, aki egy kis falu házai fölé emelkedve muzsikálja el közössége álmait, szenvedéseit, megaláztatásait és teremt átjárást ég és föld között.   A világhírű Brodway-musical nagy erővel szól a kisebbségi lét terheiről, a hagyományok erejéről, önironikus lírával fogalmazza meg az esendőségeket. Szeretettel szól az emberről, huncutul a "ha én gazdag lennék" állapotról, méltósággal a tejes kisemmizéséről, a hontalanságról. Ám derű, az élet végtelen szeretete árad a történetből és a slágerré vált dallamokból, melyeket a nemzetközi hírű Budapest Klezmer Band játszik élőben, a játék szerves részeseként.   2016. június 10-11-12. napokon Hegyvidéki napokat tart az XII. kerületi Önkormányzat, amely a BKK előtti parkolót is érinti  - attól függően hogy milyen programot szerveznek, a parkolót használni fogják standok és egyéb programok részére. Így az előadásra érkező vendégek az alábbi parkolási lehetőségeket használhatják a Jagelló út 1-3. helyett: -A Novotel Budapest City szálloda előtt (egy épület a Kongresszusi Központtal, az Alkotás út felöli oldalon, Alkotás utca 63-67.), 400 HUF / autó / óra, szabad kapacitás szerint (nyitott, sorompóval ellátott parkolási terület) tudunk biztosítani. -Ezen felül az utcán vagy a MOM Park mélygarázsában. Hétvégén ezeken a területeken ingyenes a parkolás.     Bővebb információ: www.hegedusahazteton.hu              
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?