Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
INTERAKTÍV TÁNCEST A JAM TÁNCMŰHELLYEL
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 100 értékelés alapján
  Leírás
PénteK13 november 13., péntek 19.00 Interaktív TÁNCEST a JAM Táncműhellyel

Novemberben ismét mindenki megismerheti a legnépszerűbb táncstílusokat az AJAMK színháztermében! A „beavató” táncesteken hivatásos oktatók mutatják be a táncokat, és meg is tanítják azok alaplépéseit. 19.00-20.00 West coast swing - bemutató és tanítás Tanárok: Székely Bálint és Ponce 20.00-21.00 Lindy hop (swing) - bemutató és tanítás Tanár: Bóbis László 21.00-22.00 Szabad a Tánc! – Zenél a Ratty Jazz Band együttes! Belépődíj: felnőtteknek 1200 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 900 Ft  XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?