Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GOETHEJAZZ: PABLO HELD TRIO (D)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Pablo Held Trio a kortárs európai jazz egyik legélénkebb és legjelentősebb formációja. Koncertjeiken túllépnek a kompozíció és az improvizáció közti határokon, lemondva a rögzített számsorrendről, vagy az előre gondosan kidolgozott hangszerelésekről.

A radikális spontaneitás kockázata évek óta lelkesíti őket, s ez inspirálta a kortársaik között kivételesnek tekinthető esztétikai modelljüket. A Pablo Held Trio a barátság kohéziós erején alapul s azon a kreatív vágyon, hogy folyamatosan ismeretlen területekre merészkedjenek. A három kiemelkedő zenész művészi kisugárzása és önálló világa egyre növekvő körben vonzza Európából és Amerikából a hasonló gondolkodású zenészeket, akik gyakran csatlakoznak a trióhoz. Együttműködésük a müncheni székhelyű Pirouet Records kiadóval rendkívül fontos tényező a zenekar folyamatos fejlődésében, melyet eddig hat album megjelentetésével dokumentáltak.                                                                                                                                                             „Nem magunknak játszunk és nem is a közönségnek. Az együttlétért játszunk.” Pablo Held Közreműködik: Pablo Held - zongora
Robert Landfermann - nagybőgő
Jonas Burgwinkel - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt is foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?