Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: VEIN FEAT. GREG OSBY (CH/USA)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A VEIN tagjai a trió megalakulása óta időről-időre vendégmuzsikusokkal egyesítik erőiket úttörő projektjeikben. Mindez érvényes Greg Osbyval, a kiemelkedő amerikai szaxofonossal a közelmúltban létrehozott izgalmas és szokatlan kvartettjükre is.

Osbyval évek óta többször is játszottak együtt, s a tagok maximális egyenlőségén, tökéletes zenei együvé tartozásán, s a köztük lévő szimbiotikus kölcsönhatáson alapuló triónak a szaxofonos személyében hihetetlen inspirációs forrást sikerült találnia. Osby, az ő jellegzetes és modern, de a hagyományt mindig tiszteletben tartó stílusával a mai jazzélet legfontosabb szaxofonosai közé tartozik. Mesterien mozog a kvartett elsősorban saját szerzeményekből álló repertoárjának hol groove-os, hol lírai, ritmikailag és harmóniavilágában is komplex és nyitott darabjaiban. Fiatalabb zenésztársai számára Greg Osby egyben egy kicsit a jazztörténet megtestesítője is, hiszen a 80-as évektől a szaxofonos a jazz szinte valamennyi nagyságával játszott már együtt, s stílusában azt a jazznek azt a fajta szellemiségét sugározzai, ami a VEIN számára alapvető fontosságú. Közreműködik: Michael Arbenz - zongora
Thomas Lähns - nagybőgő
Florian Arbenz - dob Greg Osby - szaxofon "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?