Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ!: ANDI TAUSCH QUARTET (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Bécsben élő gitáros, Andi Tausch első zenészi babérjait különböző formációk tagjaként szerezte meg. Az, hogy az 1984-es születésű fiatal tiroli zenész, aki Baselben Wolfgang Muthspiel tanítványa volt, igazán érti a mesterségét, már hosszú ideje közismert az osztrák jazzéletet ismerők számára – többek között a 2007 óta működő osztrák zenekar, (a) The Flow révén, melynek társalapítója és gitárosa.

Első saját néven jegyzett albuma, a 2013-ban megjelent At Home jól példázza, hogy Andi zenekarvezetőként is képes remekelni. Ahogy az várható is volt tőle, az ő jazz-értelmezése rendkívül nyitott, komplex, szabad, és játékos. Markáns gitáros egyéniség, aki a zene legkülönfélébb hagyományos formáit értelmezi újjá, hogy abból „valami mást” alkosson, s ebben a vonulatban az európai jazz zenészek fiatalabb generációjának egyik legfontosabb szereplője. Az At Home zeneanyagában Tausch igen sokoldalú szerepet játszik. Virtuozitása soha nem válik domináns tényezővé, a hagyományos jazz és a dal-orientált popzenei struktúrák elemeinek kombinációjából alkotott megtévesztően meleg hangzású zenei nyelv, amelyen zenekara megszólal, harmonikusan áramló egészet alkot. Közreműködik: Andi Tausch - gitár
Phillip Nykrin - zongora
Andreas Wälti - nagybőgő
Reinhold Schmölzer - dob "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?