Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DRESCH QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A magyar jazz nemzetközileg is egyik legismertebb és legnépszerűbb előadója és vele mindenben egyenrangú társai a magyar, illetve közép-kelet európai népzene és az afroamerikai jazz elemeinek koherens, szuverén felhasználásával saját zenei anyanyelvüket hozták létre.

Aki nem jutott volna be Magyarország egyik legmarkánsabb zenekarának az European Jazz Conference koncertsorozatában megrendezett szeptemberi rövidített programjára a BMC koncerttermében, most a teljes műsort élvezheti végig az Opus Jazz Clubban.  Közreműködik: Dresch Mihály - szaxofon, fuhun
Lukács Miklós - cimbalom
Horváth Balázs - nagybőgő 
Baló István - dob  "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Szaxofonművész 
Dresch Mihály 
Cimbalomművész 
Lukács Miklós 
Nagybőgőművész 
Horváth Balázs 
Dobművész 
Baló István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?