Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PEEDU KASS MOMENTUM (EST)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Az észt bőgős, Peedu Kass vezette Momentum a zongoratrió felállás izgalmas és bonyolult szövetű újrafogalmazása” Josef Woodard, downbeat

A tiszta hangzásáról, izgalmas ritmusairól és lendületes színpadi előadásáról ismert kortárs jazzt játszó Momentum zongoratriót az európai jazzélet igen keresett sidemanje és termékeny muzsikusa, az észt nagybőgős Peedu Kass vezeti. Repertoárjukat a tagok szerzeményei alkotják, Peedu darabjaival a fókuszban. A csapat zongoristája a briliáns Kristjan Randalu, az észt jazz nagykövete a nyugati féltekén, aki az idei Tavaszi Fesztiválon a Dhafer Youssef és a Birds Requiem Quintet tagjaként a Bálna közönségét kápráztatta el játékával. Olyan óriásokkal játszott együtt, mint Ben Monder, Ari Hoenig, Nguyen Le vagy Nils Petter Molvaer. A Momentum egyéni hangzásához nagyban hozzájárul Kristjan játékának csillogó virtuozitása és ritmikai intenzitása. Toomas Rull az észt jazzdobosok kulcsfigurája. Egyszerre érzékeny fülű, társaira figyelő játékos és termékeny dalszerző, aki mindig zsigerből érzi, hogyan lehet gazdagítani az együttes hangzását. Széles körben keresett igazi sideman, aki eddig több mint száz album felvételénél működött közre. Közreműködik: Kristjan Randalu - zongora
Peedu Kass - nagybőgő
Toomas Rull - dob "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?