Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BORBÉLY MŰHELY
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Borbély Műhely Hungarian rhapsody című albumát tavaly jelentette meg a BMC Records, melyen a magyar jazz és könnyűzene néhány kimagasló darabjának egyéni hangvételű feldolgozásával tisztelgett a kvartett a műfajok hazai nagyságai előtt. A csapat a közeljövőben veszi fel legfrissebb anyagát a BMC-nél, így a koncerten már ebből is kaphatunk ízelítőt.

Borbély Mihály feldolgozásait a magyar és balkáni zenék, Liszt, Bartók és napjaink modern jazz muzsikájának éltető ereje és líraisága teszi különlegessé, koncertjeik pedig a zenekar összeszokottsága és rögtönzéseik spontaneitása révén válnak teljessé. Közreműködik: Borbély Mihály - szaxofon, tárogató, basszusklarinét, furulya
Tálas Áron - zongora
Horváth Balázs - nagybőgő
Baló István - dob "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Zenész 
Borbély Mihály 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?