Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÁRPÁT-MEDENCEI MAGYAROK ZENÉJE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Kárpát-medence magyarságának és nemzetiségeinek kulturális találkozását célul kitűző sorozat idei öt határon túli koncertje után a Gálakoncertnek a Vigadó ad otthont.

A 2001-ben indult Kárpát-medencei Magyarok Zenéje (KmMZ) sorozat az idei évben szeptemberben és októberben ismét ünnepi koncerteket rendez, melynek során Dunaszerdahely, Visk, Nagyvárad, Magyarkanizsa és Lendva ad otthont Agócs Gergely, Agócs Julianna, Pál István „Szalonna” és bandája, valamint a Sebő együttes zenéjének. Ezeken az alkalmakon bekapcsolódik a programba egy-egy helyi népzenekar, kórus vagy táncegyüttes is, erősítve a magyar kulturális összetartozást. E sorozat után 2015. november 8-án 17 órakor kerül sor a Vigadóban a soron következő – CD-adományozással egybekötött – budapesti Gálakoncertre, melyre várjuk azokat a városokat is, melyek szeptember és október folyamán befogadták a KmMZ koncertjeit. Közreműködik: Agócs Gergely (Felvidék), Agócs Julianna és Kacsó Hanga Borbála BorzsaVári népzenekar (Kárpátalja) Bakos Árpád és az Ethnokor (Délvidék) Pál István „Szalonna” és bandája (Kárpátalja) Nyitó gondolatok: Balog Zoltán miniszter Fővédnök: Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége Egyházi védnök: Szabó István református püspök  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?