Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EUROPEAN JAZZ CONFERENCE - MODERN ART ORCHESTRA, VENDÉG TONY LAKATOS
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
European Jazz Conference - Modern Art Orchestra, vendég Tony Lakatos 2015.09.26. Szombat 20.30

Közreműködik: Modern Art Orchestra
művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél 
Tony Lakatos - szaxofon  BMC-beli koncertjeinek harmadik évadját kezdi meg a Fekete-Kovács Kornél művészeti vezetesével működő, világszerte is egyre nagyobb ismertségnek örvendő Modern Art Orchestra, ezúttal Tony Lakatos vendégszereplésével, akivel már számos alkalommal játszottak együtt. Különleges évadra készül a zenekar, hiszen a Modern Art Orchestra fennállásának 10. évét ünnepli idén, s ezt a kerek születésnapot szeretnék igazán emlékezetessé tenni, mind a közönség, mind saját maguk számára. Az ünnepi készülődés a szeptember 26-i koncerttel veszi kezdetét! mao.hu 
tonylakatos.com  A koncert része a 2015. szeptember 24-26. között a BMC-ben zajló European Jazz Conference 2015 rendezvény keretében zajló – a regsiztrált résztvevők nagy száma miatt csak korlátozott mértékben nyilvános – koncertsorozatnak.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?