Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VOKÁLIS BÉRLET IV. - BALI JÁNOS ÉS AZ A:N:S CHORUS
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Haydn, Beethoven és Schubert első sorban nagy, műfajteremtő műveikről ismertek.

Koncertünk viszont rövid műveikből válogat: zsenik vázlatszerű, alkalmi darabjai. Koncertprogramunk olyan, mint egy rajz-kiállítás, vidám és fesztelen: közvetlen közelségből mutatja a legnagyobb mestereket. A monumentalitás pátosza azonnal lenyűgöz; ám az élet apró, elszálló pillanatot vázoló képeinek, a tollvonások személyes gesztusának élvezete avat igazán műértővé. FREU' DICH DES LEBENS!
a klasszika és romantika mindennapjai  Műsor: Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven és Franz Schubert: férfikarok, kamaraénekek, zenei tréfák, kis zongoradarabok Közreműködik: A:N:S Chorus
Kéringer László, Czier Zoltán, Csapó József, Árvai Dániel, Ujházy Márton, Mizsei Zoltán, Koncz András, Benkő Pál Kemenes András - zongora Vezényel: Bali János
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?