Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VOKÁLIS BÉRLET III. - BALI JÁNOS ÉS AZ A:N:S CHORUS
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Telemann utolsó, 81 éves korában komponált oratóriuma már a maga korában is a német zenei élet egyik nevezetessége volt, és ma is az oratóriumok világának egyik legérdekesebb, több hagyomány kereszteződési pontját jelentő nagy alkotását látjuk benne. Négy, az utolsó ítéletről szóló, különböző jellegű elmélkedés füzére.

A zene színpadán megjelenik maga az ítéletet tartó Jézus és a Jelenések könyvét író János apostol, valamint hívők, üdvözültek, kárhozottak és mennyei seregek kórusa. S allegorikus alakok – a Hit és a Hitetlenség, az Áhitat és a Ráció, a Gúny és a Vallás – vitái ágyazzák a nagy erejű, hegyek omlását, hullámokat és villámlást festő képekben tobzódó zenét a szimbolikus teológiai gondokozásba. DIES ILLA
a felvilágosodás korának egyházzenéje Műsor: Georg Philipp Telemann: Der Tag des Gerichts – oratórium

libretto: Christian Wilhelm Alers
(magyarországi bemutató) Közreműködik: A:N:S Chorus
Bodrogi Éva, Károlyi Katalin, Kéringer László, Mizsei Zoltán, Najbauer Loránt Weiner-Szász Kamaraszimfonikusok Vezényel: Bali János
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?