Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JOHN PIZZARELLI QUARTET
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A legkülönbözőbb stílusokban zenélő olasz-amerikai John Pizzarelli korunk egyik legismertebb jazzgitárosa, énekes előadója. Stílusára, zenei gondolkodására döntő hatást gyakorolt a jazz „nagy generációja”, különösen Frank Sinatra, Nat King Cole, João Gilberto és a már klasszikusnak számító George Gershwin muzsikája. A budapesti koncert műsorán a példaképek zenéjéből is játszik.

Pizzarelli szólistaként, zenekarvezetőként, valamint felesége, Jessica Molaskey oldalán közel negyven lemezt készített, s száznál is több albumon szerepelt vendégmuzsikusként. Legtöbb felvétele igazi közönségsiker, a Boston Pops Orchestra és a Cincinnati Pops Orchestra közreműködésével felvett anyagok a legnépszerűbbek közé tartoznak. A jazz és a gitár szeretetét édesapjától, a legendás John Paul „Bucky” Pizzarellitől örökölte, az ő hatására kezdett el foglalkozni többek között Benny Goodman, Les Paul, Zoot Sims, Clark Terry és Slam Stewart zenéjével.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?