Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NAMYSLOWSKI QUINTET
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A 75. életévében járó Zbigniew Namyslowski korunk jazz szaxofonművészetének kultikus alakja.

Zongoristaként debütált, ’56-ban egy dixieland zenét játszó zenekarban harsonázott, saját együttesét 1961-ben alapította. Azon kevés európai jazz-zenészek egyike, aki a tengerentúlon is elismertséget és rangot szerzett. Az Egyesült Államokban, majd Indiában és Ausztráliában is hatalmas sikert aratott egyedi, a lengyel góral népzenét és a hard bopot szintetizáló, sajátos hangzásvilágú muzsikájával. Saját neve alatt megjelent korongjai száma az ötvenhez közelít, közreműködőként pedig majd’ száz lemez felvételén vett részt.
Namyslowski idén elvállalta a Magyar Jazz Szövetség jazzszaxofon tehetségkutató zsűrijének elnöki tisztét. A felelősségteljes munka végeztét fergeteges koncerttel nyugtázza.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?