Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PINTÉR ZOLTÁN TRIO
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A trió tagjai: Pintér Zoltán – zongora, Egri János – bőgő, Balázs Elemér – dob

„Minden jazz-zongorista álma, hogy egy olyan zenekarban játszhasson, ahol saját elképzeléseit kompromisszumok nélkül megvalósíthatja. Erre a legjobb megoldás, ha alakít egy triót. A jazz egyik sajátossága, hogy partnertől függően, önmaga is megváltozik a többiek irányába. A saját elképzelés megvalósításához olyan társakra van szükség, akik jól ismerik egymást, hasonlóan szemlélik a világot és a muzsikát. Végül, de nem utolsó sorban, határtalan alázattal viselkednek a zene iránt!” – fogalmazta meg muzsikusi hitvallását Pintér Zoltán. „Balázs Elemér és Egri János személyében olyan kollégákra leltem, akik nem csak odafigyelnek a zenére, de gondolataikkal ki is tudják egészíteni mondanivalómat. Arra sokan büszkék lennének, ha ilyen ritmusszekció állna mellettük.”
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?