Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÓZES TAMARA QUARTET
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Mózes Tamara zongorista-énekesnő a szólótól a kvartett-formációig több együttes meghatározó tagja. A budapesti Zeneakadémián, majd Párizsban tanult, több verseny díjazottja. 2011-ben Francia Állami Ösztöndíjat kapott, 2012 tavaszán pedig háromhetes szólóturnéra utazott az Egyesült Államokba. Harmadik lemeze, mely szólóalbum, 2015 őszén jelenik meg.

Kvartettjének tagjai kreatív, fiatal jazz-zenészek, műsoruk saját dalokból és sztenderdek új, egyedi hangszerelésű változataiból áll. Előadásukban nagy hangsúlyt kap a vokális és a hangszeres improvizáció, miközben végig jelen van a játékosság és a humor. A dalok egy részében a zenekar többi tagja énekkel is csatlakozik az előadáshoz, még intenzívebbé téve a hangszerelést és szuggesztívebbé az együttes játékot.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?