Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAESTRO
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Maestro! Grund Színház improvizáció életre-halálra

Az öltözőben még sokan vannak. A tükör előtt megy a lökdösődés. Még nevetnek. Még barátok. Talán egymás ásványvizébe is beleihatnak. De mindannyian tudják, hogy másfél óra múlva már csak két színész marad az előadás utolsó fordulójában. Csak az egyikük győzhet, de a döntőben egyedül ő sem megy semmire. Az improvizációs színházi est során két rendező dolgozik azon, hogy a színészek minél nagyobb bajba kerüljenek és változatos jelenetek sorozatával küzdjenek a játékban maradásért. Hogy ki kivel játszik, a nézők sorsolják ki, és a jelenetek végén ők pontoznak. Akinek a legtöbb pontja van, az lesz az est végén a Mæstro!
Szereplők: a Grund Színház színészei és meghívott vendégszínészek Szereplők: a Grund Színház színészei és meghívott vendégszínészek - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/maestro_3195#sthash.WCUecnUn.dpuf
  Stáblista
Rendező 
Andrew Hefler 
Rendező 
Iványi Marcell 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!