Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COMPONENSEMBLE
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A Serei Zsolt vezette Componensemble 1989-ben alakult.

Kedves Csanád: Volumetric Melodies – ősbemutató
Dargay Marcell: Music for Clones & Clowns – ősbemutató
Muntag Lőrinc: Új mű – ősbemutató
Serei Zsolt: Érintetlen kapuk – ősbemutató
Schönberg: Pierrot lunaire, op. 21 A Serei Zsolt vezette Componensemble 1989-ben alakult. A 20. század és napjaink zenéjének előadására létrejött együttes bemutatkozó hangversenyén három modern klasszikus hangzott el, köztük Schoenberg korszakalkotó dalciklusa, a Pierrot lunaire. A CAFe Budapest fesztiválon egy saját kompozíció és három fiatal szerző ősbemutatóként felcsendülő darabjai mellett Serei ezt az el nem avuló mesterművet újra műsorra tűzi.

A látomásos-szürrealista hangvételű, ugyanakkor a középkor szigorú költészeti formáit követő költemények egy lelki sebeket cipelő, destruktív indulatoktól vezérelt bohóc szemszögéből láttatják a világot. A versek tolmácsolása eltúlzott, pantomimikus beszéd- és játékmódot kíván, Schoenberg az énekszólam kialakításakor egy speciális zenebeszédet alakított ki.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?