Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LAKATOS SOSO SÁNDOR QUARTET
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Lakatos Soso Sándor Quartet A 2015. évi Lakatos Ablakos Dezső jazz-előadóművészeti ösztöndíjasok koncertje.

A szaxofonos Lakatos Soso Sándor generációjának kimagasló tehetségű képviselője. Jazzprojektjeiben rendre a legvirtuózabb kollégákat hívja el játszani. Így tesz ezúttal is, hogy egyszeri és páratlan koncertélménnyel lepje meg a közönséget. Lakatos Soso Sándor jazztanulmányait Amszterdamban végezte. Számos koncertet adott a világ több országában, ezen kívül neves versenyek első helyezésével büszkélkedhet. A jazz mellett számos stílusban próbálta ki már magát, tagja az „ütős szerbiai fúvószenét” játszó Čarlama Zenekarnak is. Őszi koncertjén olyan fiatal muzsikusokkal zenél együtt, akik elhivatottsággal ápolják a jazz műfaját, támogatják és inspirálják egymás alkotó munkáját. Fiatal koruk ellenére számos országban jártak már és a legkülönbözőbb, az adott helyre jellemző speciális műfaji jellemzőkkel ismerkedtek meg. Tapasztalataik összefésülése révén egyéni, ám jellemzően magyar hangvételű stílus kialakítására törekednek.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?