Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EQUINOX LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
„Ezzel az anyaggal – mondja Márkus Tibor – ismét szeretném hangsúlyozni művészi ars poeticámat, melynek lényege, hogy minden zenei műfaj nagyon jól megfér egymás mellett.”

Alerant Jazz Est A zenekar tagjai: Márkus Tibor – zongora, szintetizátor, Zana Zoltán – tenorszaxofon, EWI szaxofon szintetizátor, Csuhaj Barna Tibor – bőgő, Jeszenszky György – dob Közreműködik: Kovács Linda, Eszes Viktória – ének, Borbély Mihály – szaxofon Az Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, Márkus Tibor „Mysterious Tales” című dupla CD-je híven tükrözi a szerző zenei korlátokat és műfaji határokat nem tűrő művészi hitvallását. Rendkívül változatos hangszerelésű és stílusú kompozíciói – zongorára írt szólóművek, kvartettek, kvintettek, kórusra és nagyzenekarra szerzett munkák, valamint computert és elektronikus hangszereket foglalkoztató kortárs és rock zenei darabok – hirdetik a zene megbonthatatlan egységét. Az Equinox – Kovács Linda, Eszes Viktória (ének) és Borbély Mihály (szaxofon) vendégszereplésével – javarészt a „Mysterious Tales” zenekarra írt kompozícióiból játszik.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?